U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Ga op excursie op Natuureiland de Gouden Boaiem

 

Lijkt het je leuk een kijkje te nemen op de ‘De Gouden Boaiem? Dan ben je van harte welkom voor een vaar- of wandelexcursie. Ervaar de passie van natuurboeren Siebe en Pytsje en ontdek de natuurgeheimen van dit unieke eiland in Fryslân! De excursie start vanaf de Loswal (Waechswal 1) in Woudsend. 

 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Excursies te boeken met een groep

Vaar- en wandelexcursie €11,50 per persoon exclusief vaartocht vanaf Woudsend.

De vaartocht vanaf Woudsend kost €50  en is voor maximaal 12 personen maar in overleg is het mogelijk om met meer personen te komen.

Wij bieden excursies aan voor groepen van minimaal 12 personen. Tijdens de wandeling komt u alles te weten over het natuurbeheer in dit unieke stukje Fryslân. Kiest u er voor om niet te wandelen, dan neemt de schipper u mee voor een vaartocht om het eiland. De gehele excursie duurt ongeveer 2,5 uren. 

Deze excursie start vanaf de Loswal (Waechswal 1) in Woudsend. Aanmelden kan op de website, per mail, whatsapp of telefonisch.

Onze excursies zijn helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het gaat hier bij om het in en uit stappen van de boot maar ook om de onverharde stukken op het erf en in het weiland.

Bij slecht weer wordt de excursie in overleg afgelast. De boot heeft namelijk geen overkapping!

Als uw groep kleiner is dan 12 personen dan kunt u er voor kiezen om het minimale bedrag te betalen van 138 euro. Het is ook mogelijk om de oversteek naar het eiland rechtstreeks te maken vanaf Smallebrugge.


Stuur ons een mail als u een excursie wilt boeken voor een groep! De datum is in overleg. Ook is het mogelijk om een streeklunch bij de excursie te boeken.


 


 

 

Adres en contactgegevens:

info@goudenboaiem.nl
Natuureiland de Gouden Boaiem

Biodynamisch melkveehouderij
Nummer 3

8552 MN Smallebrugge
0514 593 446
06-23054928